Саакашвілі ось-ось буде звільнений - нардеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі ось-ось буде звільнений - нардеп

Казна та Політика
5499
Народний депутат від БПП Іван Винник вважає, що все йде до того, що губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі буде звільнений зі своєї посади.
Про це він повідомив в ефірі телеканалу “112 Україна”.
За його словами, Саакашвілі хоче, щоб президент Петро Порошенко звільнив його, придбавши образ такої собі “жертви” і з ним йти на вибори.
“Саакашвілі заявив про свої політичні амбіції. Так, безумовно, зараз образ жертви найбільш прийнятний українським суспільством, він тільки мріє, щоб Порошенко його звільнив, у мене навіть немає ніяких сумнівів в цьому. Але давати такий карт-бланш Саакашвілі, який прийшов в Україну із зовсім іншою метою … “, – заявив Винник.
Він також вважає, що Саакашвілі ось-ось буде звільнений, але терміни відмовився називати.
“Я не буду називати терміни, але все йде до того, що він буде звільнений. Чому це зараз можна робити, тому що вони встигли, всі наші ліберальні антикорупційні рухи, пересваритися. Тобто, вони йшли однією колоною, Саакашвілі намагався створити якусь об’єднуючу політичну силу разом з Заліщуком, Найємом, Лещенко, ДемАльянсом, Чумаком, Каско, Сакварелідзе, тощо. Але всі вони пішли трьома колонами, тому вони вже не поділили шкури невбитого ведмедя “, – додав він.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас