Відразу після виходу гри Pokemon Go продажу портативних акумуляторів в США виросли удвічі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відразу після виходу гри Pokemon Go продажу портативних акумуляторів в США виросли удвічі

Світ
343
Результати нещодавнього дослідження, які були опубліковані компанією NPD Group, вказують на те, що всього за два тижні (з 10 липня по 23 липня) після виходу гри Pokemon Go (6 липня) портативних акумуляторів було продано на 101% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року. В абсолютному вираженні це 1,2 млн штук. Важливо відзначити, що дослідження охоплює тільки ринок США.
Аналітики NPD Group бачать в Pokemon Go єдине логічне пояснення раптового і настільки стрімкого підвищення попиту на портативні акумулятори. У звіті говориться, що за кілька тижнів до виходу гри зростання продажів в річному вираженні становив куди більш скромні 4%. Таким чином, вихід Pokemon Go вельми непогано простимулював попит на портативні акумулятори. Зрозуміло, свою лепту в цей результат внесли і спеціальні батареї у вигляді покеболл (в грі – це кишеньковий пристрій у вигляді кулі для вилову і перенесення покемонів).
Мабуть, зараз найбільше питання полягає в тому, наскільки довго Pokemon Go зможе позитивно впливати на ринок портативних акумуляторів, адже рано чи пізно інтерес до гри почне згасати, а разом з ним згаснуть і продажу супутніх товарів. Як скоро це трапиться – поки сказати складно. Є ще багато країн, де гра ще навіть не вийшла, і Niantic Labs буде робити все, щоб ці запуски були проблемними.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас