Трамп зібрав команду радників по економіці з мільярдерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трамп зібрав команду радників по економіці з мільярдерів

Світ
673
Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп зібрав команду радників по економіці, що складається переважно з мільярдерів, пише The Washington Post.
Такий вибір ставить під сумнів популістський посил передвиборної кампанії Д. Трампа про порятунок середнього класу американців, відзначає видання.
Економічними консультантами Д. Трампа стали 13 осіб, серед яких немає жодної жінки. Це в основному друзі політика і його партнери по бізнесу.
У число радників увійшли засновник нафтогазової компанії Continental Resources Харольд Хамм, власник хедж-фонду Джон Полсон, банкіри Стівен Калк і Енді Бив, фінансист Стів Файнберг, колишній головний виконавчий директор виробника сталі Nucor Ден Ді Мікко, професор економіки Каліфорнійського університету Пітер Наварро, інвестор в сфері нерухомості Том Беррак, колишній економічний оглядач Wall Street Journal Стівен Мор, глава Dune Capital Management Стівен Мнучін і головний виконавчий директор Vector Group Ховард Лорбер.
Д.Трамп буде змагатися в боротьбі за пост президента США з кандидатом від Демократичної партії Хілларі Клінтон на виборах, які відбудуться 8 листопада.
В економічну команду Х.Клінтон входять кілька жінок, зазначає The Washington Post.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас