В Україні зростає кількість користувачів інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні зростає кількість користувачів інтернету

Світ
633
Частка регулярних користувачів мережі інтернет, які відвідували ресурс принаймні один раз за місяць, у другому кварталі 2016 року порівняно з аналогічним періодом минулого року зросла на 4 п.п. – до 66% населення України.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Інтернет асоціації України (ІнАУ).
«Порівняно з даними попереднього установчого дослідження, проникнення регулярних інтернет-користувачів старше 15 років в Україні зросло на 4 п.п. – до 66%», – йдеться в повідомленні. За даними дослідження, у другому кварталі істотно зменшилася відмінність за рівнем інтернет-проникнення між окремими категоріями користувачів. Повідомляється, що в Україні частки жінок і чоловіків у загальній кількості інтернет-користувачів майже зрівнялися (54% жінок і 46% чоловіків).
Проникнення інтернету в сільській місцевості досягло 60%. Також зменшилася різниця в проникненні інтернету за віковою ознакою – тепер майже чверть жителів України старше 65 років користуються Інтернетом. При цьому частка користувачів мобільних пристроїв серед регулярних користувачів Інтернету склала 44%.
У дослідженні брали участь інтернет-користувачі у віці старше 15 років з усієї України без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя, а також зони проведення антитерористичної операції.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас