Біткоїни проти покемонів: гра почалася — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біткоїни проти покемонів: гра почалася

Фондовий ринок
1152
Японська компанія-розробник Mandel Duck представила свій новий винахід — додаток Takara, в якому гравці зможуть пополювати за біткоїнами або токенами Counterparty (XCP) або самі знайти для них надійний сховок. Зараз додаток доступний тільки для iOS. Версія для Android, обіцяють розробники, вийде протягом декількох місяців.
Принцип роботи Takara багато в чому нагадує популярну гру Pokemon GO. За допомогою програми Takara, яке використовує елементи доповненої реальності, гравець бачить біткоїни і токени, заховані поблизу. Його завдання — дістатися до них і підібрати, а це можливо лише після відповіді на запитання, що безпосередньо пов’язане із місцем локації «скарбу». Варто зазначити, що саме цим словом з японської мови і перекладається назва гри.
Зібрані «скарби» потрапляють в гаманець користувача IndieSquareWallet. Їх можна використовувати як знижкові купони або «цифрові акції».
Збирати біткоїни і токени в додатку може хто завгодно, а от розміщенням займається обмежена кількість людей. Щоб стати одним з «обраних», потрібно залишити заявку на сайті компанії-розробника.
Правила гри такі: як тільки «скарб» було підібрано гравцем, учасник, який розмістив біткоїн або токен, більше не має на нього прав. У кожного власника розміщеного «скарбу» є до нього ключ, тому він може відкликати своє володіння з карти до того моменту, як інший гравець підбере його.
Саме цей ключ і є гарантією власності біткоїна або сертифіката в Takara і дозволяє повернути «скарби» у разі якщо, наприклад, додаток буде видалено з App Store або з якоїсь причини перестане функціонувати.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас