Vertu представила смартфони для "бідних" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vertu представила смартфони для "бідних"

Фондовий ринок
1504
Виробник люксовых мобільних телефонів Vertu офіційно представив тріо нових апаратів вартістю $4200, які, схоже, є найдешевшими з усіх випущених компанією моделей. Всі новинки належать до лінійки Vertu Aster, що передбачає технічні характеристики дворічної давності на кшталт SoC Qualcomm Snapdragon 801 і ОС Android 5.1 Lollipop.
Єдине, що змінилося в смартфонах у порівнянні зі старою моделлю — зовнішність, що не дивно, враховуючи цільову аудиторію – люди, які використовують смартфон для відображення свого високого становища в суспільстві.
Як вже зазначалося вище, нові смартфони є найдешевшими в асортименті виробника. У лінійці Aster є й дорожчі моделі: наприклад, модель Tangerine Karung, обшита шкірою морської змії ($7400), або Raspberry Ostrich ($7900), обшита шкірою страуса, або Diamonds Black Alligator з обробкою з крокодилової шкіри ($10100). І це лінійка початкового рівня, тоді як вартість найдорожчих моделей, які, до речі, теж побудовані на базі програмної платформи Nokia Series 40, досягає позначки $30 000.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас