Росія може встановити турбіни Siemens електростанціях в Криму, - Reuters — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія може встановити турбіни Siemens електростанціях в Криму, - Reuters

Фондовий ринок
1807
На двох електростанціях в Криму планують встановити турбіни, вироблені спільним підприємством Siemens і «Силових машин» – «Siemens технології газових турбін».
Як пише видання, одне з джерел – людина, що має стосунок до проекту, друге – співробітник компанії “Технопромекспорт”, а третє – людина з компанії, яка брала участь у тендері.
За їхніми словами, йдеться про турбіни, які будуть створені підприємством “Сіменс технології газових турбін” – спільним підприємством Siemens та “Силових машин”.
Водночас джерела агентства повідомили, що Кримські електростанції “сумісні тільки з турбінами Siemens”.
Німецька компанія категорично заперечує ці дані.
“Siemens LLC і всі його дочірні підприємства в Росії не поставляють ніякого обладнання, яке може бути використане на об’єктах, розташованих в Криму”, – заявив офіційний представник компанії в Мюнхені.
“Ми займаємося тільки постачаннями для електростанції, розташованої близько до станиці Раєвська на Таманському півострові, у Краснодарському краї”, – додав представник.
За його словами, німецька компанія має “контрактні умови з “Технопромекспортом”, який кілька раз підтвердив у відповідь на наш запит, що умови про кінцевий пункт поставки в контракті будуть повністю виконані”.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас