Аваков пояснив, чому Коболєву потрібна броньована машина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков пояснив, чому Коболєву потрібна броньована машина

Казна та Політика
1200
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що голові правління НАК “Нафтогаз України” Андрію Коболєву необхідні броньований автомобіль і захист через його діяльність.
У своєму Facebook голова МВС обурився тими, хто проти такої ініціативи.
“Я не знаю напевно – де, як і швидко, і ощадливо купити бронеавтомобіль для топ-менеджера найбільшої держкомпанії України, але переконаний, що робити це потрібно!” – заявив він.
Аваков повідав, що 24 листопада 2015 року, у розпал боротьби з Osthem Фірташа за повернення державі 3 мільярдів гривень, у момент “арешту майна боржників”, будинок, у якому живе Коболєв із родиною, було обстріляно кількома автоматними чергами, коли голова правління “Нафтогазу” виїжджав на роботу.
“Наступного дня ми змушені були виділити Андрію спецохорону, а прем’єр-міністр Яценюк віддав Коболєву свій штатний бронеавтомобіль, зобов’язавши його переміщатися на ньому”, – зазначив міністр.
“Епізод, але гроші для держави, врешті-решт, ми отримали – три мільярди виявилися найважливішою підмогою в закупівлі газу для зимово-весняного періоду – завдяки наджорсткій позиції Коболєва й діям Нацполіції”, – додав він.
Аваков вважає, що Коболєву потрібні захист і бронемашина, бо в різних європейських судах він представляє позицію України й координує роботу щодо судових позовів про поставки й транспортування газу з Росії на суму близько 46 млрд дол.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас