Intel відкликає всі свої фітнес-годинники. Вони залишають опіки на руках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel відкликає всі свої фітнес-годинники. Вони залишають опіки на руках

Фондовий ринок
808
У березні 2014 р. Intel викупила китайську Basis Science і вже в листопаді випустила свій перший годинник для фітнесу Basis Peak. Тепер компанія просить покупців його повернути – годинник нагрівається і залишає опіки.
Intel повністю відкликає трекер фізичної активності Basis Peak – свою першу спробу виробництва годинника для фітнесу. Як виявилося, годинник занадто сильно нагрівається – настільки, що залишає пухирі своїм власникам. Intel повідомляє, що на дискомфорт і опіки поскаржилося 0,2% користувачів годинника.
Про перші випадки опіків від своїх «розумних годинників» Intel повідомила 13 червня. Компанія попросила покупців негайно перестати користуватися годинником і чекати подальших інструкцій. Intel пояснює, що сподівалася усунути проблему, замінивши на гаджетах ПЗ, але не змогла знайти рішення, яке не зачепить дані користувачів.
Тому вчора Intel попросила покупців повернути годинник і супутні товари, пообіцявши віддати за них гроші. Сума компенсації за один пристрій в США складе $234 – при тому, що на території цієї країни годинник в різний час коштував від $139 до $199. Кошти будуть перераховані користувачам протягом 10 днів.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас