ФРС США оштрафувала Goldman Sachs на $36 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФРС США оштрафувала Goldman Sachs на $36 мільйонів

Фондовий ринок
260
Федеральна резервна система (ФРС) США зобов’язала банківську групу Goldman Sachs виплатити $36,3 млн за несанкціоноване використання та розкриття конфіденційної інформації ФРС.
Про це повідомлено на сайті регулятора.
Під конфіденційною інформацією маються на увазі звіти, підготовлені органами банківського регулювання, зокрема інформація про перевірки кредитних організацій. Використовувати її або розкривати без попередньої згоди регулятора незаконно, наголошують у ФРС.
У ФРС дійшли висновку, що співробітники Goldman Sachs використовували ці відомості в презентаціях для своїх нинішніх та потенційних клієнтів. Крім того, група як мінімум з 2012 року не має програми спеціальної підготовки персоналу, в рамках якої працівникам розповідають про заборону на використання та розголошення секретної інформації, стверджують в установі. ФРС США заборонила банківській групі повторно наймати співробітників, причетних до розголошення інформації, залучати їх як консультантів чи підрядників.
Регулятор також відкрив виконавче провадження щодо колишнього керуючого директора Goldman Sachs Джозефа Джампетро. Йому загрожують штраф і довічна заборона на роботу в банківській галузі.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас