Наступного літа одеський аеропорт планує залучити Air Berlin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наступного літа одеський аеропорт планує залучити Air Berlin

Казна та Політика
411
Одеський аеропорт планує запустити прямий рейс із Одеси в Падеборн в літньому сезоні 2017 року. Про це повідомляє прес-служба одеського аеропорту.
Проект – ініціатива міжнародного аеропорту “Одеса” і аеропорту “Падерборн Ліппштадт”, які 28 липня підписали меморандум про початок співпраці. Таким чином керівництво аеропортів шукає нові підходи до розширення маршрутної мережі.
Для запуску прямих рейсів аеропорти мають реалізувати комплекс спільних заходів: сформувати економічно привабливі умови для перевізників, залучити до проекту українських і німецьких туроператорів, а також онлайн-платформи з продажу квитків.
“Планується зв’язати регіональні аеропорти України й Німеччини, надавши одеським пасажирам нові можливості для доступних подорожей до Європи, а для жителів Європи – відвідування Одеси”, – розповів директор одеського аеропорту Віталій Портянко.
Про авіасполучення Одеси і Падеборна розповів голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі. Він також уточнив, що перевізником може стати Air Berlin.
“Триває остання фаза переговорів з авіакомпанією Air Berlin”, – написав Саакашвілі на своїй сторінці Facebook.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас