Суд зняв арешт з рахунків "Укргазбанку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд зняв арешт з рахунків "Укргазбанку"

Фондовий ринок
706
3 серпня Вищий господарський суд України зняв арешт з рахунків державного “Укргазбанку”.
Про це йдеться у повідомленні фінансової установи.
“3 серпня 2016 року рішенням Вищого господарського суду України було зупинено злочинну спробу заволодіння державними коштами через накладання арешту на рахунки “Укргазбанку”, – йдеться у повідомленні.
Як наголошується, ухвалою Вищого господарського суду України в межах розгляду касаційної скарги “Укргазбанку” виконання постанови Київського апеляційного господарського суду від 29 червня 2016 року зупинено.
“Завдяки оперативним та професійним діям Міністерства фінансів, Міністерства юстиції, Міністерства економічного розвитку і торгівлі та правоохоронних органів, які виступили на захист інтересів держави, вдалося зупинити злочинну спробу заволодіння державними коштами в розмірі майже 159 млн гривень”, – повідомляє прес-служба.
Згідно з повідомленням, до вирішення питання державного значення, що могло призвести до дестабілізації ситуації в банківському секторі України, також долучилися правоохоронні органи, які встановлюють замовників, що намагалися заволодіти державними коштами, свідомо порушуючи чинні норми Закону України.
“Наразі правоохоронні органи та органи державної влади докладають максимум зусиль для якнайшвидшого притягнення цих осіб до відповідальності”, – повідомляє прес-служба.
Раніше стало відомо, що Державна виконавча служба заарештувала рахунки державного банку “Укргазбанк”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас