Тайвань може відкликати ліцензію у Uber — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тайвань може відкликати ліцензію у Uber

Фондовий ринок
251
Комісія з інвестицій Тайваню повідомила, що може відкликати ліцензію у Uber через те, що компанія позиціонує себе не як постачальник транспортних послуг, а як інтернет-платформа інформаційних технологій.
Про це пише РБК.
Виконавчий секретар комісії Еміль Чанг заявив, що остаточне рішення буде прийнято 11 серпня. За словами Чанга, Uber може оскаржити рішення про відкликання ліцензії в кабінеті міністрів країни.
1 серпня Uber оголосив про “злиття” Uber China з головним конкурентом американської компанії на ринку КНР – сервісом таксі Didi Chuxing, пише Reuters.
За словами джерел Bloomberg, в умовах угоди сказано, що Didi Chuxing інвестує в Uber 1 млрд доларів. Вартість об’єднаної компанії становитиме 35 млрд доларів.
Про операцію між Uber і Didi Chuxing стало відомо через кілька днів після того, як в Китаї були формально легалізовані сервіси за викликом водіїв.
Як наголошується, при спробі зайти на китайський ринок збитки Uber становили понад 2 млрд доларів у зв’язку з тим, що стратегія компанії в країні була заснована на великих знижках пасажирам і бонусах водіям.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас