Соцмережа Instagram запустила новий сервіс записів, які самовидаляються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Соцмережа Instagram запустила новий сервіс записів, які самовидаляються

Світ
416
Тепер в Instagram фото і відео у вигляді слайд-шоу зберігається протягом 24 годин, а потім автоматично стирається.
Популярна соціальна мережа Instagram, що належить Facebook, запустила новий сервіс під назвою Instagram Stories, який дає можливість ділитися в інтернеті короткими відеозаписами, а потім розцвічувати їх малюнками, еміконами й текстом.
Подібно до мережі Snapchat, Instagram тепер дає змогу розміщувати фото і відео у вигляді слайд-шоу, яке зберігається протягом 24 годин, а потім автоматично стирається. Новий додаток Instagram Stories поки є тільки в США, але вже в найближчі тижні відбудеться його глобальна прем’єра.
“Це наш черговий крок у бік пріоритету відеочатів. Люди вже зараз створюють все більше відеоматеріалів, і наш додаток полегшить це завдання”, – написав у Facebook його засновник Марк Цукерберг.
Snapchat, що з’явився на світ в 2011 році, був популярний серед так званих мілленіалів, особливо підлітків, які цінують приватність, властиву цьому додаткум. Тексти в ньому зникають відразу після прочитання, а пости – через добу після публікації.
Це останній залп у війні між Facebook, який купив Instagram за 1 млрд доларів в 2012 році, і Snapchat, який відкинув пропозицію Facebook про викуп за 3 млрд доларів лише три роки тому. Snapchat популярний серед молодих людей, котрі не хочуть, щоб їх читали батьки, які в свою чергу вважають за краще соціальну мережу Facebook, що має 1,7 млрд передплатників.
Нещодавно Snapchat перевершив за популярністю Twitter. Його ринкова вартість оцінюється в 18 млрд доларів. Раніше повідомлялося про те, що Instagram додав функцію, яка дає змогу користувачам переключатися між кількома обліковими записами.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас