IBI-Rating підвищило рейтинг Вінниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IBI-Rating підвищило рейтинг Вінниці

Казна та Політика
269
IBI-Rating підвищило рейтинг інвестиційної привабливості міста Вінниці до рівня invA – “Висока інвестиційна привабливість”.
Директор Рейтингового агентства IBI-Рейтинг Ігор Андрусик повідомив, що підвищення рейтингу обумовлене зростанням більшості економічних показників і стабільним соціально-демографічними становищем міста.
Також, цьому сприяли розширення меж міста, вдале географічне положення і природно-кліматичні умови. “У 2015 році Вінниця наростила багато показників, деякі з них навіть перевищують середні по Україні. Серед них – обсяг реалізації промислової продукції, де приріст склав 64%”, – сказав Андрусик.
Він зазначив і зростання експорту вінницькими підприємствами товарів та послуг до країн ЄС. “Місто має потужний промисловий потенціал. У 2015 році показник співвідношення реалізації промислової продукції на душу населення вперше перевищує загальноукраїнський показник. У Вінниці на душу населення припадає 38 тис. Реалізованої продукції, тоді як в середньому по Україні – 35 тис.”, – Сказав експерт .
Відзначили аналітики стабільність демографічної ситуації в Вінниці, яка виділяється серед міст позитивним приростом. У місті фіксується зростання кількості учнів і студентів, що робить обласний центр більш конкурентоспроможним в напрямку залучення інвесторів, які досить серйозно розглядають питання підбору персоналу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас