Онищенко зізнався, що втік від українських правоохоронців у Лондон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онищенко зізнався, що втік від українських правоохоронців у Лондон

Кримінал
813
Народний депутат України Олександр Онищенко заявляє, що зараз перебуває у Великобританії.
Про це він повідомив на своїй сторінці Facebook.
«По-перше, я офіційно перебуваю в Лондоні. На абсолютно законних підставах і в рамках абсолютно законного вільного переміщення», – зазначив Онищенко.
За його словами, “буквально в найближчі години” його юридична група надішле до відповідних слідчих органів України офіційні листи із зазначенням його “абсолютно легального” місця фактичного і юридичного перебування. “Також спеціально вкаже в листі про те, що я готовий брати участь в будь-яких слідчих діях, але тільки через британську юрисдикцію”, – заявив Онищенко.
Нагадаємо, заступник генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що за останньою інформацією депутат Верховної Ради з групи “Воля народу” Олександр Онищенко перебуває на території Росії.
“Він досить активно подорожує, але за останньою інформацією перебуває на території країни-агресора”, – зазначив заступник генпрокурора. За його словами, після виконання відповідних процедур Онищенка оголосять спочатку в державний, а потім в міжнародний розшук.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас