Особливі вакансії: в Харкові шукають борців з корупцією на 30 тисяч грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Особливі вакансії: в Харкові шукають борців з корупцією на 30 тисяч грн

Казна та Політика
900
Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оголосило набір детективів, які будуть працювати в Харкові. Викривачам хабарників платитимуть більше 30 000 грн в місяць, але експерти попереджають: робота нелегка.
Зараз теруправління НАБУ шукає фахівців на посади детективів і старших детективів, які будуть виявляти і розслідувати корупційні злочини, збирати дані про підозрюваних, проводити оперативно-розшукові та слідчі дії.
Як розповіли в бюро, претендувати на посаду можуть люди з вищою юридичною освітою і стажем роботи за фахом більше двох років. Вимога для старшого детектива, крім освіти, – досвід роботи, пов’язаної з проведенням оперативно-розшукової діяльності або досудового слідства. Крім того, претенденти повинні знати законодавство, основи психології, економіки і фінансових операцій, вільно володіти українською і бути стресостійкими. Люди, які відповідають цим вимогам, можуть до 1 серпня подати в НАБУ документи для участі у відкритому конкурсі.
У Києві відповідні кандидати пройдуть тестування, співбесіду й залік із фізпідготовки. У НАБУ додають: робочі місця в Харкові можуть отримати представники з будь-якого регіону України. Зарплата детектива складе 33 060 грн, а старшого детектива – 38 280 грн. У теруправлінні працюватимуть вісім осіб, і вони займуться корупційними справами не тільки в Харківській, а також Сумській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас