ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитом із заставою 3 елеваторів у Полтавській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитом із заставою 3 елеваторів у Полтавській області

Кредит&Депозит
362
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом юридичної особи, виданим ПАТ «ЗлатоБанк».
На кінець травня загальна заборгованість за кредитним договором перевищила 407 млн грн.
Забезпеченням за кредитом, оформленим 2012 року, виступають 3 елеватори з обладнанням в Полтавській області. Усі об’єкти розташовані неподалік один від одного.
Лот виставляється на торги уперше. Початкова ціна складає 122 млн грн.
Аукціон відбудеться на електронному майданчику ДП «СЕТАМ» 26 серпня 2016 р. Заявки на участь в аукціоні прийматимуться до 25 серпня. Умови участі в аукціоні та публічний паспорт активу – на Інформаційному порталі Фонду.
Детальну інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті Фонду та на Інформаційному порталі за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/.
Нагадаємо, 29 липня на електронному майданчику ДП «СЕТАМ» відбудуться торги з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано ще один об’єкт сільськогосподарського призначення – майно діючого тепличного комплексу в Умані. На початок квітня загальна заборгованість за договорами перевищила 92,17 млн грн. При цьому, позичальник веде активну господарську роботу. Лот виставляється на торги удруге, ціна продажу складає 72 млн грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас