МВС запровадить особливий режим в Києві через проведення хресного ходу УПЦ (МП) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС запровадить особливий режим в Києві через проведення хресного ходу УПЦ (МП)

Казна та Політика
550
МВС запровадить особливий режим контролю в районі Володимирської гірки в центрі Києва 27 липня у зв’язку з проведенням хресного ходу УПЦ (МП).
Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.
«Щоб забезпечити безпеку, ми вводимо особливий режим у зв’язку із завтрашнім молебнем на Володимирській гірці», – заявив Аваков.
За його словами, контроль безпеки включатиме в себе 20 рамок металошукачів, буде особистий огляд сумок і рюкзаків, щоб уникнути проносу до місця молебню зброї та вибухових речовин.
Аваков також зазначив, що будуть перевірки особистості. «Тому що громадяни України мають право на вільне зібрання, а громадяни інших країн – ні, і тому що ми не хочемо, щоб з молебню зробили провокацію», – наголосив міністр.
Він також повідомив, що правоохоронці оглянуть автобуси. «Повний контроль всіх автобусів, що приїжджають. Не буде ні сепарів, ні озброєних зарізяк, ми за цим стежимо, все буде нормально», – підкреслив він.
Міністр додав, що після молебню на Володимирській гірці всі охочі пройдуть в Києво-Печерську лавру, після чого, як сподівається голова МВС, «цей захід буде завершено без провокацій, жертв з усіх боків».
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас