Провідний швейцарський банк збільшив обсяг активів до рекорду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Провідний швейцарський банк збільшив обсяг активів до рекорду

Фондовий ринок
504
Провідний швейцарський банк у сфері управління статками Julius Baer збільшив чистий прибуток, а також обсяг активів під управлінням у першому півріччі 2016 року.
Як написано в прес-релізі банку, його чистий прибуток у січні – червні склав 362 млн швейцарських франків ($367 млн) порівняно з 39 млн франків за аналогічний період попереднього року. Показник прибутку Julius Baer в першому півріччі 2015 року містив одноразові витрати в розмірі $350 млн, пов’язані з виплатами в рамках врегулювання справи про допомогу американським громадянам в ухиленні від сплати податків.
Прибуток банку без урахування разових факторів збільшився в першому півріччі на 5% – до 402 млн франків.
Обсяг активів під управлінням Julius Baer в минулому півріччі виріс на 4% – до рекордних 311 млрд франків.
Brexit “виявився доброю, масштабною подією з точки зору доходів від торгових операцій”, заявив головний виконавчий директор Julius Baer Боріс Колларді.
Julius Baer, ​​як і інші фінансові компанії, несе втрати у зв’язку з тим, що швейцарський ЦБ дотримується політики негативних процентних ставок. Відповідно до цієї політики банки змушені платити Центробанку за розміщення коштів на депозитах за ставкою.
Julius Baer Group – провідна банківська група Швейцарії, що спеціалізується на обслуговуванні та консультуванні приватних заможних клієнтів. Банк Julius Baer заснований в Цюріху понад 120 років тому і працює в більш ніж 20 країнах світу, включаючи представництво в Москві. Акції групи котируються на Six Swiss Exchange і входять в індекс Swiss Market Index (SMI).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас