Moody's погіршило прогноз за рейтингом Microsoft — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's погіршило прогноз за рейтингом Microsoft

Фондовий ринок
169
Міжнародне рейтингове агентство Moody’s підтвердило рейтинг пріоритетного незабезпеченого боргу Microsoft на рівні Aaa, погіршивши при цьому прогноз за рейтингами корпорації до негативного, йдеться в повідомленні агентства.
13 червня Moody’s помістило топовий рейтинг Microsoft в список на перегляд з можливим подальшим зниженням через операцію з придбання за $26,2 млрд соціальної мережі LinkedIn. Угода, на думку аналітиків агентства, несе ризики для показників боргу Microsoft. «Не зважаючи на потенційний успіх зміна прогнозу на негативний відображає, що вона повністю фінансується боргом, а це вказує на більш агресивну фінансову політику компанії», – цитує прес-служба агентства віце-президента Moody’s Річарда Лейна.
Прогноз може бути змінено на стабільний, якщо виплати акціонерам і угода фінансуватимуться таким чином, що не призведуть до подальшого збільшення валового і чистого лівериджу (співвідношення позикового і власного капіталу).
У червні Microsoft повідомила про купівлю соціальної мережі професійних контактів LinkedIn за $26,2 млрд грошовими коштами, або 196 доларів за акцію. LinkedIn за умовами придбання збереже свій бренд і топ-менеджмент. Закриття угоди очікується наприкінці року, після схвалення її акціонерами і регуляторами.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас