Насіров озвучив, наскільки має піднятися середня зарплата співробітників ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров озвучив, наскільки має піднятися середня зарплата співробітників ДФС

Казна та Політика
1317
Середня заробітна плата працівників у структурі Державної фіскальної служби (ДФС) має бути збільшена з 4 до 7,5 тисяч гривень.
Про це сьогодні під час презентації проекту з використання індивідуальних портативних відеокамер на митних постах у Борисполі журналістам заявив голова ДФС Роман Насіров.
“У ДФС на сьогоднішній день заробітна плата середня по всій службі в районі 4 тисяч гривень, навіть трохи менше. Я думаю, що для того, щоб зарплати вистачало людині для того, щоб прожити, доїхати до роботи, просто прогодувати сім’ю, це повинно бути в середньому 7,5 тисяч гривень”, – заявив Насіров, зазначивши, що питання про підвищення зарплат співробітникам ДФС обговорювалося вчора.
“Це повинно бути за рахунок бюджету. Частково це буде зроблено за рахунок оптимізації, яка вже майже закінчилася”, – додав голова ДФС.
За його словами, в структурі служби також планується ще два кроки щодо оптимізації функціоналу, де не планується істотних скорочень персоналу.
“За рахунок всього цього ми будемо намагатися піднімати зарплату з того фонду, що у нас є, і ми вже кілька разів обговорювали додаткове фінансування для фонду заробітної плати”, – сказав Насіров.
За його словами, підвищення зарплати співробітникам служби має також знизити рівень дрібного хабарництва серед персоналу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас