Агрохолдинг "Мрія" залучив $14 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агрохолдинг "Мрія" залучив $14 млн

Фондовий ринок
491
Бондхолдери агрохолдингу “Мрія” надали компанії додатковий транш в розмірі $14 млн на поповнення робочого капіталу, йдеться в прес-релізі “Мрії”.
Згідно з повідомленням, кошти будуть спрямовані на фінансування збиральної та підготовку до посівної кампанії.
У цілому з початку 2016 року агрохолдинг отримав фінансування робочого капіталу на $41 млн.
“Це додаткове фінансування – ще одне підтвердження підтримки “Мрії” з боку її бондхолдерів – авторитетних міжнародних інвесторів, які вірять в реструктуризацію і успіх компанії”, – цитується в прес-релізі фінансовий директор “Мрії” Тон Хулс.
Як повідомлялося, в травні цього року “Мрія” отримала фінансування на суму $27 млн, з яких $18 млн – новий кредит, $9 млн – рефінансування кредиту, отриманого холдингом в 2015 році. Фінансування надали нинішні кредитори агрохолдингу у вигляді проміжної позики для покриття потреби в робочому капіталі до початку збиральної кампанії.
Засновники холдингу, сім’я Гут, передали кредиторам непідтверджений земельний банк в розмірі 220 тис. га землі, вісім елеваторів і п’ять зерносховищ загальною потужністю зберігання 615 тис. тонн, картоплесховища потужністю 90 тис. тонн, два крохмальних заводи, насіннєвий завод, сім ферм із розведення ВРХ. Не перейшли під контроль кредиторів цукрові заводи, портовий термінал в Одеській області, дилерський і логістичний бізнес.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас