"Фейсбук" заплатить інтернет-знаменитостям $2,2 млн за рекламу нового сервісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Фейсбук" заплатить інтернет-знаменитостям $2,2 млн за рекламу нового сервісу

Фондовий ринок
220
Загалом на рекламу сервісу соціальна мережа збирається витратити 50 мільйонів доларів. Велика частина цих грошей відійде популярним особистостям і медікомпаніям, повідомляє Lenta.ru з посиланням на The Wall Street Journal.
Інтернет-гігант збирається залучити близько 140 різних медіакомпаній, в число яких увійшли такі ЗМІ, як The New York Times і BuzzFeed. Також досить великі грошові суми отримають зірки кінематографа і популярні спортсмени: олімпійському плавцеві Майклу Фелпсу (Michael Phelps) соцмережа пообіцяла 224 тисяч доларів, виконавцю ролі в «Зоряному шляху» Джорджу Такеі (George Takei) – 114 тисяч доларів.
Крім цього, частину грошей засновник Facebook Марк Цукерберг збирається заплатити популярним блогерам, відомим з відеороликів на YouTube, Vine, Instagram і Snapchat, за умови, що вони будуть користуватися сервісом прямих трансляцій Facebook Live мінімум п’ять разів на місяць.
У квітні Facebook зробив сервіс прямих відеотрансляцій Live доступним для всіх користувачів. На думку Цукерберга, завдяки Live користувачам буде простіше створювати свої відео і ділитися ними з друзями. Він також вважає, що запуск відеосервісу для всієї аудиторії Facebook змінить уявлення людей про спілкування в соціальних мережах.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас