Готелі "Національний" і "Київ" можуть передати на баланс Фонду держмайна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готелі "Національний" і "Київ" можуть передати на баланс Фонду держмайна

Казна та Політика
154
Проект постанови, яка передбачає передачу двох готельних комплексів – “Національний” і “Київ” (обидва – Київ) з ​​балансу Управління справами апарату Ради до Фонду державного майна з подальшою приватизацією зареєстрував у Верховній Раді народний депутат Андрій Деркач (позафракційний).
Як повідомила прес-служба А. Деркача у вівторок, відповідно до проекту постанови парламенту “Про деякі питання управління майном, що забезпечує діяльність Верховної Ради України”, планується також передати до Фонду держмайна будівельний комбінат, який нині перебуває на балансі Управління справами апарату Верховної Ради.
У пояснювальній записці до проекту наголошується, що передача готельних комплексів і стройкомбінату створить умови для отримання додаткових коштів від публічної, прозорої приватизації зазначених об’єктів на аукціоні, що, в свою чергу, сприятиме наповненню держбюджету, стабілізації економічної ситуації в країні.
“Відповідно до положень ст. 28, 32, 35 Закону України “Про статус народного депутата”, а також ст. 46, 118 і 126-1 Житлового кодексу Української РСР, які роз’яснюють забезпечення депутатів житловими і службовими приміщеннями, номерами в готелях, не передбачено забезпечення ВР власними готельними комплексами, а також будівельним комбінатом”, – написано в проекті постанови, зареєстрованому А. Деркачем.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас