У Києві викрадено начальника департаменту електропостачання "Укрзалізниці" - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві викрадено начальника департаменту електропостачання "Укрзалізниці" - ЗМІ

Кримінал
669
У Києві викрадено начальника департаменту електропостачання ВАТ “Укрзалізниця” Валерія Людмирського.
“Посадовця викрали близько 21:10 понеділка, коли він вигулював собаку в одному зі столичних дворів”, – йдеться в повідомленні.
Пес був застрелений.
Як повідомляється, на місці події поліція виявила п’ять гільз.
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян висловив надію, що поліція зможе оперативно визначити місцезнаходження голови департаменту електропостачання “Укрзалізниці” В. Людмирського.
“Сподіваюся, що правоохоронні органи швидко зможуть встановити його місцезнаходження і він неушкодженим повернеться додому”, – написав міністр на своїй сторінці “Фейсбук”.
В. Омелян стурбований ситуацією в “Укрзалізниці”. “Планую провести ґрунтовну розмову з Войцехом Бальчуном про реальний стан справ у компанії, кадрову політику та про план дій реформування УЗ”, – заявив він.
Слідчий відділ Солом’янського управління поліції ГУ Національної поліції в Києві почав розслідування за фактом викрадення начальника департаменту електропостачання ВАТ “Укрзалізниця” В. Людмирського.
Як повідомила прес-служба київської поліції у вівторок, відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).
Досудове розслідування у справі триває.
У свою чергу, начальник департаменту інформаційної політики та зв’язків з громадськістю “Укрзалізниці” Данило Ваховський на своїй сторінці “Фейбсук” повідомив, що департамент безпеки “Укрзалізниці” працює спільно з правоохоронними органами, щоб знайти В. Людмирського якомога швидше.
“Попередньо ми пов’язуємо викрадення з професійною діяльністю. Електропостачання УЗ – це багатомільйонні контракти, в яких часто зацікавлені компанії, що мають зв’язки в кримінальних колах”, – написав Д. Ваховський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас