Партія Сакварелідзе і Касько визначилася з назвою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Партія Сакварелідзе і Касько визначилася з назвою

Казна та Політика
806
Партія, яку створюють колишні заступники генпрокурора Давид Сакварелідзе і Віталій Касько, а також народний депутат Віктор Чумак, носитиме назву “Хвиля”.
Члени ініціативної групи зі створення нової партії – Сакварелідзе, Касько, Чумак, нардеп Наталія Новак (БПП), голова всеукраїнської громадянської платформи “Нова країна” Володимир Козленко.
“Саме “Хвиля”, тому що хвиля має піднятися в країні та змити ось цей бруд корупції, який на сьогоднішній день є. Хвиля має принести в країну трансформації і хвиля має зробити країну оновленою, чистою і вимитою для всіх наших громадян”, – сказав Чумак.
За його словами, партія ставить перед собою мету стати всеукраїнською.
“Партія, яка матиме представництво у всіх регіонах країни, у всіх великих і малих містах, містечках… І на сьогоднішній день у нас відбувається те, що називається організаційною роботою з підбору ресурсу”, – сказав Чумак.
За його словами, всі охочі вступити в партію повинні спочатку прийти до номінаційного комітету. Він здійснить перевірку і передасть дані в ініціативну групу. Та, в свою чергу, буде проводити бесіду з охочими вступити в партію, щоб дібрати кращих. Новим членам пропонується на місцях створювати партійні центри.
Наприкінці вересня партія планує провести установчий з’їзд, потім оголосять збирання необхідної кількості підписів (як мінімум 10 тис. у 2/3 областей), щоб пройти реєстрацію в Міністерстві юстиції.
Нагадаємо, 9 липня народні депутати Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук та Вікторія Пташник вступили в партію “Демократичний альянс”. Раніше передбачалося, що Найєм, Лещенко, Заліщук, Сакварелідзе, Касько і Чумак об’єднаються в рамках однієї політсили.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас