В Ощадбанку прокоментували співпрацю з компанією «БМС Консалтінг» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Ощадбанку прокоментували співпрацю з компанією «БМС Консалтінг»

Казна та Політика
744
Усі попередньо укладені угоди Ощадбанку з компанією «БМС Консалтінг» базувались на результатах відкритих та прозорих тендерних закупівель, виходячи виключно з конкурентних пропозицій компанії та економічної доцільності закупівель.
Про це порталу Finance.UA розповіли у Ощадбанку.
Компанія «БМС-Консалтінг» як одна з найбільших компаній галузі в Україні, що обслуговує як приватний, так і державний сектор, брала участь у тендерах банку на рівних з іншими учасниками умовах.
Як зазначають у прес-службі, Ощадбанком запроваджено практику залучення радників міжнародних аудиторських компаній по закупівлях, що мають стратегічний характер. Метою залучення радників є здійснення неупередженої зовнішньої оцінки дій служб Ощадбанку в ході процедур закупівель, підтвердження відповідності проведених процедур вимогам чинного законодавства та внутрішніх нормативних актів Ощадбанку, а також забезпечення додаткової відкритості та прозорості процедур закупівель. Для досягнення цієї мети зовнішній радник здійснює моніторинг та супроводження ВСЬОГО процесу закупівлі, починаючи від розробки документації конкурсних торгів і закінчуючи перевіркою виконання договору, укладеного з переможцем торгів.
Вказану процедуру було також застосовано в тендерних закупівлях за участі «БМС-Консалтінг».
“Ощадбанк оперативно відреагував на прес-реліз Світового банку щодо заборони участі в тендерах Світового банку ряду компаній, серед яких «БМС-Консалтінг». Банком було призупинено проведення тендерів за участю вказаної компанії та ініційовано перегляд існуючих процедур банку з метою визначення дискваліфікаційних заходів щодо компаній, які потрапляють до стоп-листів провідних міжнародних організацій”, – зазначають у Ощадбанку.- Зазначена заява Світового банку є підставою для перегляду Ощадбанком політики закупівель на предмет участі в тендерах банку компаній, які потрапили під санкції міжнародних фінансових організацій”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас