Гройсман анонсував поліпшення ситуації з веденням бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман анонсував поліпшення ситуації з веденням бізнесу

Казна та Політика
509
“Кабінет Міністрів України розпочав підготовку до реалізації положень угоди про зону вільної торгівлі з Канадою”, – заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман в своєму традиційному відеозверненні.
«Ми вже приступили до підготовки всіх необхідних механізмів для якомога кращої та швидкої реалізації положень цієї угоди», – зазначив він.
Глава уряду також нагадав, що на минулому тижні відбулася зустріч з представниками Американської торгової палати і українського бізнесу з проблематики підприємницького середовища.
«Є певні проблеми у веденні бізнесу. Ми чітко розставили пріоритети. Я думаю, що через місяць ситуація буде змінена в кращу сторону. Потрібно створити нормальний економічний і бізнес-клімат в країні для того, щоб підприємства розвивалися, а не постійно відбувалася боротьба з тими, хто заважає робити цей бізнес», – заявив прем’єр-міністр.
За його словами, тому завдання уряду – «відстояти кожного підприємця, який чесно працює в реальному секторі економіки».
Нагадаємо, 11-12 липня в Україні з робочим візитом перебував прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо. В рамках його візиту відбулося підписання українсько-канадської угоди про вільну торгівлю.
Як анонсовано, зона вільної торгівлі сприятиме зняттю торговельних обмежень і повному скасуванню торгових мит на основні групи товарів протягом пільгового періоду 3-7 років.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас