Сина Черновецького заарештували без права внесення застави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сина Черновецького заарештували без права внесення застави

Кримінал
1306
Суддя суду першої інстанції номер 21 Барселони обрав синові екс-мера Києва Леоніда Черновецького – Степану – запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
«Заарештованим висунуто звинувачення у відмиванні щонайменше 10 мільйонів євро. По восьмому затриманому, який також був переданий суду, – громадянин Іспанії – суддя вилучив його закордонний паспорт і заборонив покидати країну”, – йдеться в повідомленні.
Тому запобіжний захід Черновецькому і ще шести особам – утримання під вартою без можливості внесення застави.
Трьох з одинадцяти затриманих поліція відпустила, але залучить їх до справи як свідків.
Ще одне місцеве видання El Periódico зазначає, що кошти, які мали в обороті затримані, були «не від відмивання капіталів, а від продажу одного українського банку їх власності». Про це виданню повідомила сторона захисту деяких із затриманих.
Як повідомлялося, іспанська El Mundo поінформувала про затримання в Барселоні 11 чол., в т.ч. С. Черновецького, яких звинувачують в участі в діяльності злочинної організації, відмиванні грошей, підробці офіційних документів, а також в податкових махінаціях.
Пізніше Леонід Черновецький заявив, що іспанські правоохоронці не затримували його сина Степана Черновецького, він перебуває у себе вдома і відповідає поліції на питання, пов’язані з іншою людиною.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас