"Укрзалізниця" і General Electric уклали угоду про передачу Україні локомотива для тестування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" і General Electric уклали угоду про передачу Україні локомотива для тестування

Фондовий ринок
596
General Electric передасть Україні локомотив для демонстрації його можливостей на нашій залізниці.
Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України, відповідну угоду підписано 14 липня 2016 року між General Electric і ПАТ “Укрзалізниця” в приміщенні Міністерства інфраструктури України.
Локомотив американського виробництва прибуде в Україну протягом найближчих двох тижнів, його демонструватимуть на українській залізниці впродовж 120 днів. Українські фахівці залучатимуть його до внутрішніх залізничних перевезень.
Раніше повідомлялося, що на цьому тижні був підписаний меморандум про взаєморозуміння між “Укрзалізницею” і канадською Bombardier зі створення в Україні спільного підприємства з виробництва тягового рухомого складу.
General Electric (GE, “Дженерал електрик”) – американська багатогалузева корпорація, виробник багатьох видів техніки, включаючи локомотиви, енергетичні установки (в тому числі атомні реактори), газові турбіни, авіаційні двигуни, медичне обладнання, фототехніку, побутову та освітлювальну техніку, пластмаси і герметики. Компанія станом на 2015 рік посідає дев’яте місце в списку найбільших публічних компаній Forbes Global 2000 і була найбільшою в світі нефінансовою ТНК, а також великим медіаконцерном. У рейтингу Financial Times за ринковою капіталізацією посідає 13 місце в 2015 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас