НАБУ затримало екс-голову "Укрекоінвестицій" у справі про розкрадання понад 480 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ затримало екс-голову "Укрекоінвестицій" у справі про розкрадання понад 480 мільйонів гривень

Кримінал
455
“Цю особу підозрюють у скоєнні за попередньою змовою групою осіб замаху на заволодіння державними коштами, виділеними Україні на підставі Кіотського протоколу до рамкової конвенції ООН про зміну клімату, в сумі понад 480 млн грн. ЇЇ дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 15, ч . 5 ст. 191 КК України”, – йдеться в повідомленні.
Зараз із підозрюваним проводяться невідкладні слідчі дії, готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу. Таким чином, від початку розслідування в кримінальному провадженні за фактом замаху на заволодіння “кіотськими” коштами про підозру у вчиненні кримінального правопорушення повідомлено вже чотирьом особам, трьох із яких затримано, відзначили в НАБУ.
Досудове розслідування в цьому кримінальному провадженні перебуває на завершальній стадії. У відомстві нагадують, що 21 січня 2016 року було розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на розтрату державних коштів у особливо великих розмірах. 16 травня НАБУ затримало секретаря комітету з державних закупівель “Укрекоінвестіцій”. 1 червня в Старобільську Луганської області затримали другого підозрюваного.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас