У Києві відкрили перший сервісний центр МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві відкрили перший сервісний центр МВС

Казна та Політика
928
Як повідомляється на сайті МВС, сервісний центр відкрито за адресою вул. Павла Усенка, 8. Громадяни зможуть отримати понад 300 послуг і витрачати на це від 20 хвилин до двох годин.
Серед основних переваг – сучасні технології, наявність електронної черги, система прозорості кабінетів і спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Сервісний центр буде надавати платні й безкоштовні послуги, що належать до компетенції міністерства. Наступні сервісні центри планується відкрити в Харкові, Дніпропетровську, Маріуполі та Львові, а потім і по всій країні.
Після змін законодавчої бази в сервісних центрах будуть також оформляти дозвіл на зброю.
Також планується запровадити прийом іспитів на право керування транспортними засобами всіх категорій, видачу довідок про відсутність судимості, огляд транспортних засобів для видачі свідоцтв про допуск транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів.
Нагадаємо, в липні минулого року Верховна Рада ухвалила за основу проект закону, який передбачає створення сервісних центрів МВС замість міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів. В цілому законопроект досі не ухвалено.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас