Крюківський вагонзавод продав Харкову поїзд метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крюківський вагонзавод продав Харкову поїзд метро

Фондовий ринок
759
Крюківський вагонобудівний завод (КВБЗ, Кременчук Полтавської обл.) До кінця поточного року поставить на адресу комунального підприємства “Харківський метрополітен” п’ятивагонний склад.
Згідно з інформацією в системі держзакупівель ProZorro, відповідний договір вартістю 198,96 млн грн (в тому числі 33,16 млн грн ПДВ) підписаний сторонами 21 червня.
У складі поїзда – два головних вагона з асинхронним двигуном, два проміжних моторних вагона і один безмоторний. Середній термін служби вагонів – 31 рік.
Торги були проведені за договірною процедурою з урахуванням відсутності конкуренції.
Згідно з угодою, 30 млн грн буде виплачено КВБЗ протягом місяця з дати підписання договору, а потім щомісяця – по 15,26 млн грн (до червня 2018 року).
Як повідомлялося, Харківський метрополітен має намір протягом трьох років (до середини 2019 роки) має намір провести заміну обладнання рухомого складу і ряд інших ремонтів.
Відповідний тендер в травні поточного року виграло харківське ТОВВАГО-РЕВ” (сума договору – 727,54 млн грн). В тендері також брало участь ПАТКВБЗ”, пропозиція якого становила 727,64 млн грн.
Рік тому метрополітен також купив у КВБЗ п’ятивагонні склад метро за 118,8 млн грн.
КВБЗ є єдиним в СНД підприємством, що має налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів – пасажирських і вантажних (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони). Завод також запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, вагони метро, ​​ескалатори і запчастини до них, контейнери, дорожню техніку.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас