"Енергоатом" планує співпрацювати з іспанською IDOM — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Енергоатом" планує співпрацювати з іспанською IDOM

Енергетика
182
Представники “НАЕК “Енергоатом” обговорили можливість співпраці в інфраструктурних та інжинірінгових проектах з іспанською IDOM Ingenieria, повідомила прес-служба держпідприємства.
Згідно з повідомленням, особливу увагу було приділено реалізованим проектам IDOM в ядерно-енергетичній галузі, а саме проведенню стрес-тестів на всіх іспанських АЕС, будівництву сховищ відпрацьованого ядерного палива, впровадженню системи фільтрувальної вентиляції гермооболонки енергоблоку, моделюванню важких аварій.
У свою чергу представники НАЕК представили іспанським колегам інформацію про стан реалізації Комплексної програми підвищення безпеки енергоблоків (КзППБ) українських АЕС, плану будівництва Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива (ЦСВЯП) і переліку інвестиційних проектів.
“В ході зустрічі сторони домовилися налагодити співпрацю з пошуку перспективних напрямків для співпраці та можливого залучення досвіду IDOM Ingenieria в рамках реалізації майбутніх проектів у НАЕК “Енергоатом”, – йдеться в повідомленні.
IDOM Ingenieria є однією з провідних інжинірінгових компаній Іспанії, яка спеціалізується на виконанні важливих робіт в ядерній галузі. У штаті компанії, яка реалізовувала проекти в 123 країнах і має представництва в 39 країнах світу, налічується більше 2 700 фахівців, річний оборот компанії складає більше EUR300 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас