"Злодії в законі" представляють в Україні інтереси ФСБ, - Деканоідзе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Злодії в законі" представляють в Україні інтереси ФСБ, - Деканоідзе

Кримінал
1274
Голова Нацполіції розповіла, що кримінальні авторитети можуть впливати і на українських політиків
Будь-які “злодії в законі” в Україні представляють інтереси російських спецслужб, а деякі з них можуть домовлятися з українськими політиками. Таку думку висловила Хатія Деканоідзе в інтерв’ю.
“Злодії в законі” – це люди криміналу, які покликані дестабілізувати, в першу чергу, криміногенну ситуацію в Україні. Я абсолютно впевнена, що будь-які “злодії в законі” – грузинські, російські або українські – представляють інтереси ФСБ в Україні”, – заявила Деканоідзе, відповідаючи на питання про наплив до України грузинських “злодіїв у законі”.
Голова Нацполіції також вважає, що “злодії в законі” можуть впливати на українських політиків.
“Є впливові “злодії в законі”, які можуть включитися в політику і домовлятися з політиками. Таке було в Грузії за часів Шеварднадзе”, – зазначила Деканоідзе.
Вона також розповіла, що в Грузії було ухвалено закон, що передбачає відповідальність за членство в “злодійському світі”, а в Україні Верховна Рада подібний закон провалила.
Нагадаємо, в травні Верховна Рада України не підтримала за основу законопроект № 1188 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності для “злодіїв в законі” і за злочини, вчинені злочинними угрупованнями)”.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас