Супермаркет Novus намагалися захопити рейдери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Супермаркет Novus намагалися захопити рейдери

Кримінал
2930
Кілька днів тому було скоєно рейдерське захоплення майна на суму понад мільярд гривень українсько-литовської групи компаній “Столиця” і “Novus”.
Про це у себе на сторінці Facebook повідомив радник Міністра МВС Арсена Авакова Михайло Апостол.
“В результаті злочинних дій кола осіб, використовуючи документи з підробленими підписами і печатками, внесені зміни до ЄДР за співучасті реєстратора Баришівської сільради Київської області, переоформлено на себе 100% корпоративних прав компанії, яка має найбільші інвестиції Литовської республіки в Україні”, – написав він.
За його словами, завдяки оперативному втручанню Авакова і посла Литовської Республіки в Україні вдалося припинити схему захоплення іноземних активів в Україні.
“Згідно з дорученням Міністра я разом з інвесторами, власниками, юристами компанії терміново виїхали в Баришівку, а також залучили для допомоги голову райдержадміністрації, міського голову, адже був великий ризик, що ці аферисти могли вже перепродати активи компанії, про що доповідав міністру”, – зазначив Апостол.
Він також додав, що ввечері того ж дня корпоративні права були повернуті справжньому власнику. Відкрито кримінальне провадження, розпочато слідчі дії.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас