ЄС виділив Україні € 3 млн на розвиток сільського господарства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС виділив Україні € 3 млн на розвиток сільського господарства

Аграрний ринок
332
Міністерство аграрної політики і продовольства констатує виділення Європейським Союзом 2,995 млн євро на розвиток сільського господарства в Україні.
Про це йдеться в повідомленні відомства з посиланням на заступника міністра аграрної політики і продовольства з питань євроінтеграції Владиславу Рутицької.
“Європейський Союз виділив 3 млн євро на розвиток сільського господарства в Україні. Єврокомісія буде надавати технічну допомогу і допомагати в реалізації Єдиної комплексної стратегії 2015-2020. Загальна сума фінансування – 2 994 500 євро”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що одна з стратегічний цілей на найближчий час – розробка законодавчих актів для сільського господарства і сільських територій та поступового наближення до законодавства ЄС.
Згідно з повідомленням, підтримка також буде надана Державному агентству лісових ресурсів, Держагенства рибного господарства та Державній службі з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.
Проект розрахований на 30 місяців.
“Головним бенефіціаром проекту є Міністерство аграрної політики та продовольства України”, – наголошується в повідомленні.
Згідно з ним, в рамках проекту передбачено стратегічне планування, програмування, управління і виконання робіт у сфері сільського господарства та сільських територій, фінансовий менеджмент, формування бюджету, аудит і контроль, розробка, наближення і оцінка регуляторного впливу законодавства, а також підтримка інших ініціатив.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас