ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитами із заставою комплексу з виробництва молочної продукції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитами із заставою комплексу з виробництва молочної продукції

Аграрний ринок
285
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж права вимоги за кредитами, на забезпечення яких передано цілісний майновий комплекс з виробництва молочної продукції в Житомирській області.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби фонду.
Загальна заборгованість позичальника за кредитними договорами, укладеними з банком “Форум” 2013 року, становить 21,19 млн гривень.
При цьому позичальник залишається чинною компанією і є одним з найбільших операторів ринку товарів агропромислового комплексу України.
Крім виробництва молочної продукції, що експортується в такі країни, як Алжир, Азербайджан, Бангладеш, Грузія, Ізраїль, Японія, позичальник також займається будівництвом об’єктів будь-якої складності, тваринництвом, рослинництвом та міжнародними транспортними перевезеннями.
Для забезпечення кредитів, виставлених на продаж, передано відразу кілька об’єктів, зокрема цілісний майновий комплекс з виробництва молочних продуктів загальною площею 6 685,9 кв. м, який розташовано в селі Галіївка Житомирської області.
До його складу входять, зокрема, адміністративно-побутовий корпус (888,4 кв. м), гараж (463,5 кв. м), складські приміщення (462,8 кв. м) і сам виробничий корпус (2234,5 кв. м).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас