"Завод Фрунзе" планує заробити на продажу електроенергії за "зеленим тарифом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Завод Фрунзе" планує заробити на продажу електроенергії за "зеленим тарифом"

Енергетика
934
“Завод Фрунзе” (Харків), провідний в Україні виробник систем огорожі, після отримання дозволу на підключення до “зеленого тарифу” (через чотири роки після введення в експлуатацію сонячної електростанції), планує за календарний рік отримати від продажу електроенергії в мережу близько 1,3 млн грн, повідомляє прес-служба підприємства.
“Ось уже три місяці завод продає електроенергію в енергомережі, гроші за неї надходять на розрахунковий рахунок компанії щодня, а в цілому за квітень-червень підприємство заробило близько 450 тис. грн. За календарний рік з урахуванням середньої кількості сонячних днів компанія розраховує отримати від виробленої електроенергії близько 1,3 млн грн”, – наголошується в повідомленні.
Разом з тим на підприємстві нагадують, що побудована заводом до Євро-2012 сонячна електростанція на той момент була найпотужнішою в Харківській області та найбільшої в країні сонячної станцією, побудованою на даху.
Станція обладнана будівлі компанії, де розміщувався харківський прес-центр Євро-2012 (пізніше там відкрився салон “Фрунзе-Авто”). На даху було встановлено 400 панелей сонячних батарей площею 1 200 кв. м і потужністю 107 кВт.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас