Місто-сад: депутати продовжили дію програми розвитку зеленої зони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місто-сад: депутати продовжили дію програми розвитку зеленої зони

Казна та Політика
145
Депутати Київської міської ради на пленарному засіданні ухвалили рішення продовжити дію програми розвитку зеленої зони Києва та концепції формування зелених насаджень в центральній частині міста до 31 грудня 2017 року.
Відповідний проект рішення підтримали 86 депутатів.
“Це рішення підготовлено з метою розширення і збереження наявних зелених зон Києва, приведення порядку розвитку і використання земельних ділянок, на яких розміщені зелені насадження, в правове поле. Також важливо, що ця програма дає можливість закласти бюджетні кошти на розвиток наших міських зелених зон, а саме тих скверів, які на сьогоднішній день створюються рішеннями Київради”, – цитує автора документа, депутата Київради Костянтина Ялового прес-служба.
Згідно з повідомленням, продовження програми дасть можливість продовжити дію мораторію на вилучення земельних ділянок з території об’єктів благоустрою зеленого господарства міста.
Крім того, пропонується КО “Київзеленбуд” із залученням Департаменту земельних ресурсів, Департаменту містобудування та архітектури, Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА організувати проведення інвентаризації земельних ділянок зелених зон і зелених насаджень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас