Аеропорт «Бориспіль» у І половині 2016 року досяг найкращого за 4 роки результату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт «Бориспіль» у І половині 2016 року досяг найкращого за 4 роки результату

Фондовий ринок
397
За результатами першого півріччя 2016 року аеропорт «Бориспіль» досяг кращого за чотири роки результату – кількість пасажирів, яким було надано послуги, зросла на 14% – до 3,64 млн. Суттєве зростання досягнуто за рахунок реалізації хабової стратегії, залучення транзитних пасажирів та підвищення рівня сервісу.
У порівнянні з минулим роком, кількість пасажирів, які використовували аеропорт у якості пересадочного вузла, подвоїлася і склала 940 тис. чоловік.
У першому півріччі аеропорт «Бориспіль» залучив п’ять нових авіаперевізників: Air Serbia (Белград), Atlas Jet (Анталія), Aegean Airlines (Афіни і Ларнака), Mahan Air (Тегеран) і Yanair (Шарм-ель-Шейх, Хургада, Анталія, Ріміні, Бургас і Бодрум). Діючі та нові перевізники відкрили додатково 25 нових напрямків, з них базовий перевізник – авіакомпанія МАУ – почав польоти в 6 нових пунктів (Венеція, Актау, Ніцца, Даламан, Бодрум і Пальма-де-Майорка), а також збільшив частоту польотів за 26 нинішніми напрямками.
Також у першому півріччі з «Борисполя» було здійснено 33,1 тис. рейсів. Незважаючи на припинення авіасполучення з Російською Федерацією (було скасовано 81 рейс на тиждень), кількість рейсів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року зросла на 1%. Таким чином, аеропорту «Бориспіль» вдалося повністю компенсувати негативний вплив несприятливих зовнішніх факторів.
«Бориспіль» також забезпечив збільшення вантажоперевезень на 16% (до 13 062 тонн).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас