"Укрспирт" знову лишився без керівника (доповнено) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрспирт" знову лишився без керівника (доповнено)

Аграрний ринок
550
Номінаційний комітет з обрання керівника “Укрспирту” ухвалив рішення, що жоден з кандидатів не відповідає кваліфікаційним очікуванням.
Про це йдеться в повідомленні Мінагрополітики.
Як зазначається, новий керівник не обраний.
“Рекомендацією номінаційного комітету є заміна селекційної комісії з первинного відбору кандидатів. Також рекомендується замінити нинішнього виконувача обов’язків Сергія Блискуна”, – йдеться в повідомленні.
Як відомо, керівника “Укспирту” не можуть призначити вже понад півроку.
На фінальному етапі другого конкурсу один з кандидатів на пост очільника держпідприємства “Укрспирт” Роман Іванюк відкликав свою кандидатуру з конкурсу.
Після цього міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус заявив, що конкурс на посаду голови “Укрспирту” буде знову перезапущено.
У Мінагрополітики розповіли порталу Finance.UA, що під час засідання комітету Сергій Блескун зняв свою кандидатуру в цьому конкурсі.
“Згідно із постановою Кабінету міністрів № 777 на період проведення конкурсного відбору Міністерство призначає виконуючого обов’язки керівника підприємства на строк, який не може перевищувати трьох місяців. Ця вимога постанови була підставою для рекомендації змінити виконуючого обов’язки Сергія Блескуна. Він продовжує займати посаду заступника директора ДП «Укрспирт». Надіюся на його активну позицію на цій посаді та продовження реформи. Керувати таким промисловим гігантом та монополістом як «Укрспирт» має людина, яка буде здатна здійснити запуск підприємств та підготувати їх до приватизації. Ринок спирту має бути демонополізовано, – сказав Тарас Кутовий. – Позиція по терміновій приватизації була підтримана паном Блескуном як єдино можливий варіант ефективного розвитку ситуації. Сподіваюся, як заступник директора, він прискорюватиме приватизацію та демонополізацію підприємства”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас