Досягнуто домовленості про створення робочої групи по ціні на газ, - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Досягнуто домовленості про створення робочої групи по ціні на газ, - Гройсман

Енергетика
710
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про те, що на зустрічі з лідерами фракцій Верховної Ради було досягнуто домовленості про створення робочої групи з вивчення утворення ціни на газ.
Про це глава уряду повідомив під час спілкування з журналістами.
“Ми по завершенню обговорили питання з “Блоком Петра Порошенка”, “Народним фронтом”, “Самопоміччю”, “Волею народу”, на жаль, “Батьківщина” і Радикальна партія не завершили цю розмову. Домовилися про те, що створимо робочу групу, створимо її на один тиждень”, – додав прем’єр.
Як зазначається, Гройсман також запропонував ввести туди по одному представнику від кожної групи і фракції українського парламенту, які були б професіоналами.
“Ми ж з вами все розуміємо, що це абсолютно прозора система, коли є єдина ціна, коли є єдина ціна для видобутку українського газу, немає підстав для махінацій і для того, щоб десь щось вкрасти, тому що рента на газ потрапляє до державного бюджету, тому що ціна, яку ми платимо, потрапляє в бюджет державної компанії. 100% державної компанії є прибутком держави, який може бути вилучений в державний бюджет”, – заявив глава уряду.
Він зазначив, що в бюджеті немає грошей, які можуть зникнути, а також те, що уряд відкритий і налаштований на нормальну взаємодію з українським парламентом.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас