У Сербії Інтерпол затримав українського агробізнесмена, - СБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Сербії Інтерпол затримав українського агробізнесмена, - СБУ

Кримінал
753
За матеріалами Служби безпеки України в Сербії Інтерпол затримав українського агробізнесмена, який привласнив 20 млн грн державних коштів, повідомляє прес-центр СБУ.
“При спробі в’їзду до Сербії з однієї з сусідніх країн за матеріалами Служби безпеки України співробітники Інтерполу затримали черкаського агробізнесмена, який привласнив майже 20 млн державних коштів”, – інформує прес-центр.
За інформацією СБУ, засновник і власник локального сільгоспвиробника з Черкаської області в 2014 році підписав контракт з зерновим оператором “Державна продовольчо-зернова корпорація України”, і аграрії отримали майже 20 млн грн за закупівлю у них зернових майбутнього врожаю.
“Співробітники спецслужби встановили, що агропідприємство не забезпечило постачання у встановлений термін, бізнесмен привласнив державні гроші і тривалий час переховувався за кордоном”, – відзначають в українській спецслужбі.
В рамках відкритого кримінального провадження за ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України, підприємець був оголошений в розшук.
В даний час, як повідомляють в СБУ, вирішується питання екстрадиції бізнесмена в Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас