Bunge зазнала спроба рейдерської атаки на елеватори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bunge зазнала спроба рейдерської атаки на елеватори

Аграрний ринок
1033
Транснаціональна компанія Bunge зазнала спроби рейдерського захоплення двох елеваторів у пмт Тростянець і с. Демківка у Вінницькій області, повідомив директор юридичного департаменту корпорації Олег Бігдан.
“Ситуація, з якою ми зіткнулися, стала нам відома буквально тиждень тому… Рейдери створили паралельну реєстрацію, що могло перешкоджати нашій поточної діяльності. Ми звернулися зі скаргою до Міністерства юстиції. Ми розуміємо, що це регіональні, місцеві ділки, але маємо справу в цій ситуації з реєстратором, який здійснив незаконні дії”, – сказав О. Бігдан.
Він додав, що майданчики, якими компанія оперувала останні п’ять років, в минулому році зазнавали спроб фізичного захоплення.
За словами міністра юстиції Павла Петренка, держреєстратор відкрив новий розділ у реєстрі та зареєстрував власність Bunge за новими власником.
Bunge займається закупівлею, продажем, зберіганням олійних і зернових культур, переробкою олійних, виробництвом цукру і етанолу із цукрової тростини, переробкою пшениці, кукурудзи і рису для виготовлення інгредієнтів, що використовуються компаніями – виробниками продуктів харчування; продає добрива в Південній Америці.
Основними активами Bunge в Україні є Дніпропетровський маслоекстракційний завод, що виробляє рафіновану соняшникову олію під ТМ “Олейна”, “Розумниця”, і дочірнє підприємство з іноземними інвестиціями “Сантрейд” (Київ) з ​​елеваторами в низці регіонів України. Крім торгівлі зерном і олією, компанія також продає засоби захисту рослин, насіннєвий матеріал.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас