Данилюк висловився про реформу фіскальної служби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данилюк висловився про реформу фіскальної служби

Казна та Політика
756
Державна фіскальна служба буде реформуватися за прикладом поліції.
Про це заявив міністр фінансів Олександр Данилюк.
«Ми проведемо реформу ДФС за прикладом реформи поліції. Основа всього – оновлення кадрів та залучення молодих і мотивованих людей. Ми далі скоротимо штат, введемо цілком прозорий відбір нових людей за відкритим конкурсом. При цьому зменшимо людський фактор, ввівши нові IT-системи. Ліквідуємо податкову поліцію», – сказав він.
Данилюк також заявив, що має питання до фіскальної служби. «Ми вже затвердили основні вимоги до поліпшення роботи служби у нових KPI (Key Performance Indicators. – Ред.), що відображають очікування бізнесу. Зараз важливо їх чітко оцифрувати, щоб вони були стимулюючими для ДФС. Виконання KPI і буде основною оцінкою діяльності ДФС», – заявив він.
За словами Данилюка, в планах міністерства – за рахунок поліпшення роботи ДФС вирішити питання з податковими надходженнями.
«Ми плануємо вирішити питання з податковими надходженнями за рахунок поліпшення роботи ДФС. Це не означає додатковий тиск на бізнес, а навпаки, вирішення проблем всередині самої ДФС, що допоможе збільшити дохідну частину», – зазначив міністр фінансів.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас