Браслет-сабвуфер Basslet дозволить відчувати низькі частоти всім тілом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Браслет-сабвуфер Basslet дозволить відчувати низькі частоти всім тілом

Технології&Авто
510
В недалекому майбутньому на ринку може з’явитися новий портативний аудіопристрій, що дозволяє не тільки чути бас, але і відчувати його.
Назва пристрою обігрує його суть: Basslet являє собою перший в світі натільний сабвуфер. Це перетворювач музичних частот у фізично відчутний бас: таким чином, за задумом, його відчуватиме власник, але не оточуючі його люди. Аналогічні пристрої вже існували раніше – наприклад, кріпилися до стільців і створювали басові вібрації для геймерів, додаючи дотиковий канал сприйняття до звукового.
Творці Basslet стверджують, що незважаючи на невеликий розмір пристрою, при використанні він змушує тебе відчути, ніби ти оточений звуком. Спектр баса можна відчувати на частотах від 10 до 250 Гц. Геймери отримають від Basslet додаткові відчуття від віртуальних вибухів, ударів та іншого, що сприяє більшому зануренню в гру. Браслет працює з усіма пристроями, що відтворюють звук, – від смартфонів і ноутбуків до ігрових консолей і VR-пристроїв. Для роботи пристрою не потрібен додаток: достатньо під’єднати сигнальний передавач до джерела звуку і надягти Basslet на зап’ястя.
Для створення ілюзії знаходження поруч з сабвуфером в Basslet використовується движок LoSound. Батарея пристрою працює більше 6 годин при максимальній гучності. Передавач підключається до 3,5-міліметрового порту для навушників, після чого вже до самого передавача підключаються навушники. Зарядка здійснюється через USB.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас