Яценюк зібрався до Байдена — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк зібрався до Байдена

Казна та Політика
1117
Лідер партії “Народний фронт”, екс-прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк 27-30 червня 2016 року здійснить візит до Вашингтона (США), де 28 червня відбудеться його зустріч з віце-президентом США Джозефом Байденом.
Як повідомила прес-секретар А.Яценюка Ольга Лаппо на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер, візит буде здійснено на запрошення Білого дому і присвячено підтримці курсу реформ в Україні, а також питань міжнародної безпеки та консолідації світового протидії російській агресії.
У Вашингтоні А.Яценюк також проведе зустрічі з міністрами торгівлі США Пенні Прітцкер, фінансів – Джейкобом Лью, сенаторами Річардом Дурбіним, Робертом Коркером, Джоном МакКейном, іншими ключовими представниками Демократичної і Республіканської партій, а також з першим заступником виконавчого директора Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном.
“У Вашингтоні лідер “Народного фронту” планує обговорити нинішні результати і подальші завдання українських реформ з авторитетними експертами і фахівцями під час виступів в Атлантичній Раді і Брукінзькому інституті”, – додала О.Лаппо.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас