PayPal намагається стежити за користувачами, - Seafile GmbH (оновлено) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal намагається стежити за користувачами, - Seafile GmbH (оновлено)

Фінтех і Картки
488
PayPal припинив обслуговувати німецьку компанію Seafile GmbH, яка надає послуги зберігання файлів, запідозривши її в незаконному зберіганні даних.
У керівництва Seafile інша версія. В організації посилаються на протизаконну вимогу PayPal відстежувати особисті дані клієнтів.
PayPal вимагав, щоб компанія подавала статистику про види файлів, які користувачі зберігають на платформі. Це суперечить німецьким і європейським законам про захист персональних даних. А також моральному кодексу компанії.
Досі PayPal був єдиним способом оплати послуг файлового сховища. Поки компанія не знайде альтернативний спосіб розрахунків, їй доведеться обслуговувати клієнтів безкоштовно.
В PayPal прокоментували порталу Finance.UA цю ситуацію:
«Після додаткового вивчення і перевірки комерційних операцій Seafile, PayPal відновив рахунок компанії. Забезпечення конфіденційності даних наших користувачів лежить в основі бізнес-моделі PayPal, і ми не вимагаємо і ніколи не вимагали продавців втручатись у приватне життя своїх клієнтів. Як глобальна платіжна платформа ми повинні у всіх подробицях вивчати інформацію про роботу будь-якого сервісу – клієнта PayPal, в тому числі, відповідно до політики прийнятного використання PayPal ми стежимо за тим, наскільки ретельно компанія дотримується законів і правил, пов’язаних з обміном або поширенням нелегального контенту або контенту, що порушує чиї-небудь права, обробкою даних банківських карт і транзакцій. Ми аналізуємо ці дані на індивідуальній основі в кожному конкретному випадку. Ми шкодуємо про допущену помилку у випадку з Seafile і приносимо свої вибачення за будь-які збої і порушення в роботі, які в зв’язку з цим могли виникнути», – прес-служба PayPal.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас